احسان یوسفی؛
اخیرا مصاحبه آقای سید علی محمد بزرگواری با یکی از رسانه های محلی در باب تغییرات دولت این چنین بوده است که ایشان انجام این اعمال قانونی را فرا تر از داس و بولدوزر دانسته است که بدین جهت برای تنویر افکار عمومی لازم دانستم جوابیه ای خدمت آن جناب محترم داشته باشم.
تغییر و تحول یکی از امور ابتدایی و متداول دولتها و نظام های حکومتی می باشد که با پیروز شدن یک جریان سیاسی و خروج جریان دیگر از اریکه قدرت این امر محقق خواهد شد که نمیتوان به تغییر و تحولات به دیدگاه منفی و بد بینانه نگرست و آنان را منطقی ندانست.
چرا که این حق هر گروه ، جریان و حزبی می باشد که از نیروها و تفکراتی که آنان را برگزیده اند استفاده کنند تا تفکری که محبوب و داری پایگاه اجتماعی در بین ملت است بر امور اجرایی و مدیریتی کشور حضور پیدا کنند تا ملت بدان چه که مایل است نایل شود.
**>
جناب آقای بزرگواری چگونه است اقدامات دولت تدبیر و امید را در تودیع و معارفه مدیران و رواسای سازمان ها را به داس و بولدوزر تشبیه می کنید در حالی که مردم ایران در انتخابات ریاست جمهوری رای به تغییر دادند؟
چرا در گذشته اگر تغییری صورت می گرفت همه در جهت خدمت و بهره وری و سعادت کشور و نظام از سوی جناح همفکرتان بود و اتفاقا مورد تحسین هم قرار می گرفت اما اینک که گردش روزگار روی خوش به شما نشان نداده همه متهم به تندروی شده اند؟
شما که بدان سان به ترجمه و تفسیر واژه ها می پردازید تا جای که بیان می کنید افراط را نقطه مقابل اعتدال می دانید آیا معنا ، مفهوم و تفسیر رای ملت در انتخابات ریاست جمهوری را نیز دریافت کرده اید؟
نماینده محترم شما در گفتارتان این تغییرات طبیعی که از حقوق ملتها و دولتها می باشند را اقدامات انتقام جویانه تفسیر کرده اید ، متاسفانه گویا شما هنوز هم در گیر و داد وقایع تلخ و و پرهزینه رئیس دولت گذشتیتان هستید که هنوز هم از واژه انتقام سخن می گوید. باور کنید که دوران تقابل، بی احترامی، دروغ، افشا گری های بی اساس و تهمت های نا بجا و بی احترامی های مشمعز کننده به پایان رسیده است و و به قول دکتر ظریف وزیر محترم امور خارجه آن مرد و تفکری که این رویه را با همراهی برخی از دوستان مجلسیشان ادامه میدادند رفته است و امید است مابقی آنها نیز در انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی به وسیله رای معنا دار ملت کنار روند تا بار دیگر معنای اعتدال گرایی که میوه شیرین اصلاح طلبیست در خانه ملت که عصاره فضایل مردم است عطر آگین شود تا دیگر فردی بلند نشود هویت و تاریخ و فرهنگ یک قوم را به خاطر آنچه که نمی داند و متاثر از هیجانات قرار میگرد با گفتار زشت و ناپسند و غیر قابل مقبولش چهره قوم و شهر و دیاری را خجالت زده نکند.
سید ارجمند فرموده اید: دولت نباید با عبور از شعارهای خود که با آن رأی مردم را به سوی خود جلب کرد حساسیتی در جامعه با برخی اقدامات خود ایجاد کند.
سخنان شما پر از ایهام است ! مگر شعار دولت تدبیر و امید چیزی جز تغییر و آمدن دولت راستگویان نبود؟
مگر شعار دولت آمدن شایسته سالاری و کنار زدن نور چشمی ها نبود؟
مگر هدف دولت احترام و تکریم ملت و حاکمیت نبود همان واژه های که در دوران رئیس دولت محبوبتان بارها مورد هجمه قرار گرفت؟
چرا نباید کسانی که بدون بلیط سوار اتوبوس شده اند پیاده نشوند؟
مگر منافع چه کسانی در خطر می افتد که اینچنین حامیانشان در مجلس به تکاپو افتاده اند تا با شوی رسانه ای در مقابل تغییرات به حق ملت و دولت بایستند؟
اینکه تغییر و تحولات را به داس و بولدوزر تشبیه کنید در شان انسان ارزشمندی چون شما که لباس ائمه را بر تن دارید نیست و شایسته نیست از ادبیات کیهانی سخن برانید چرا که دیگر جامعه به کسانی که اینچنین سخن می گویند و به جوانان رشید این کشور به بهانه های واهی و خیالی لفظ فتنه را برچسپ می زنند دیگر توجهی ندارد چون به یقین رسیده اند لفظ فتنه برای اقلیتی انحصار طلب کاسبی و دکانی شده است که آن زمان که قادر به پیروزی از روش های منطقی و اخلاقی در برابر دیگر جریان های سیاسی کشور نیستند به خاطر آنکه توان مقابله با آنان را ندارند دست به پرونده سازی و ترور و تخریب شخصیت جوانان رشید این نظام می برند تا به خیال خود بار دیگر سایه افراط و تفریط و انحراف را بر این کشور حاکم کنند اما غافل از آنند که دوریه یکه تازی آنان به وسیله رای تاریخی ملت به پایان رسیده است و بهتر است از خواب بیدار شوند و آفتاب صبح امید را به نظاره بنشینند.
چگونه از داس و بولدوزر سخن می گوئید اما مرور تاریخ پر حرف و حدیث دولتی که شما برای وفاداری و دفاع از آن رقبایشان را با چماق لری تهدید نمودید حکایت از آن دارد که آقای زاهدی وزیر علوم دولت اول احمدی نژاد – که از سوی دولت وقت به عنوان اعجوبه ریاضی دنیا معرفی شده بود – طی یک هفته اول مسئولیتش، رییس 7 دانشگاه را تغییر داده است.
اگر این رفتار دولت تدبیر امید ناپسند است پس رفتار دولت گذشته و یاور شما چگونه تعبیر می شود؟
اگر اقدامات امروز دولت که شما نه با زبان قانون و علم به اختیارات نمایندگی بلکه با زبان چماق تهدید می کنید و آنها را انتقام جویانه می شمارید پس رفتار گذشته وزیر سابق پیشین و نماینده کنونی مجلستان را چگونه تفسیر می کنید؟
آقای بزرگواری سید بزرگوار و محترم باور بفرمایید در این چند سال به قدری جنگل سرسبز و با طراوت ایران اسلامی خشک و پژمرده و سرد شده است که باید برای سرسبزی این دیار پر افتخار و سعادت این نظام علف های که مانع از رشد جوانه های سبز ایرانی اسلامی شده اند کنار روند تا بار دیگر آفتاب رحمت و مهربانی و صداقت و قانون مداری بر ایرانی که غبار بر چهره اش نشسته است کنار رود تا همه در ایران عزیز احساس آرامش کنند و نظام پر افتخارمان بر قله موفقیت تکیه زند که برای رسیدن به این هدف ، تغییر مدیریت 8 ساله ای که رنج ها و سختی های زیادی بر ملت تحمیل نمود بلا مانع است و ما چاره ای جز پذیریش حق حاکمیت مردم و تغییر در جهت شعار آنان را نداریم و همه باید پیام انتخابات ریاست جمهوری یازدهم را دریافت کنیم و بدان تمکین کنیم.
جناب آقای بزرگواری
شما در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم حامی دکتر ولایتی بودید اما همای سعادت بر شانه ایشان ننشست تا آینده سیاسی شما هم لرزان و نا مطمئن گردد. اما اینکه شما در برابر تغییرات دولت تدبیر و امید در گفتارتان ساز مخالفت را کوک کنید شایسته لفظ نمایندگی ملت نیست.
شما نماینده مردم هستند نه نماینده قشر خاص! توجه کنید که شما نماینده مردم شهرستان های کهگیلویه ، چرام ، بهمئی و لنده هستید و شما باید صدای این مردم باشید و باید تفکرات و منش این ملت را در کشور بیان کنید ؛ اما متاسفانه آنچه که این روزها از سوی شما بیان می شود فارغ از صدای موکلین شریف دیارتان است.
به تاریخ رجوع می کنم و شما را نیز به مطالعه تاریخ این دیار دعوت می کنیم که امیدوارم در این روزها به خواسته ها و نظرات موکلین خود بیندیشید و همراه آنان شوید.
در انتخابات ریاست جمهوری در حوزه انتخابی کهگیلویه مردم شریف آن دیار به دکتر روحانی 22543 رای معادل 36 درصد و به دکتر ولایتی 1658 رای معادل 3 درصد بوده است.
در حوزه بهمئی مردم آگاه آن مهد به دکتر روحانی 6313 رای معادل 32 درصد و به دکتر ولایتی 1475 رای معادل 8 درصد رای اعتماد داده اند.
در حوزه لنده نیز سبد رای دکتر روحانی 3073 رای معادل 27 درصد و میزان محبوبیت دکتر ولایتی 402 رای معادل 4 درصد بوده است.
در حوزه انتخابی چرام نیز میزان اقبال عمومی مردم به دکتر روحانی 7102 رای معادل 40 درصد و تایید گفتمان و تفکر دکتر ولایتی 553 رای معادل 3 درصد بوده است.
جناب بزرگواری اگر به آمار ها توجه کنید به خوبی دریافت می کنید که تفکر ، دیدگاه و نظر موکلین محترم شما خلاف آنچه که شما داعیه دار
آن هستید می باشد و و مردمانی که شما نمایندگیشان را بر عهده دارید هم چون شما نمی اندیشند و چون شما خواستار وضع موجود مدیرتی در سطح کلان کشور نیستند و با رای تاریخی و معنار دارشان به دکتر حسن روحانی در حوزه انتخابیتتان و عدم اقبال دکتر ولایتی پیش از آنکه رای در تایید منش اصلاح طلبانه اعتدال گرایانه باشد می تواند پیام روشنی به شما برای آینده سیاسی دوره نمایندگیتان در انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی باشد که شاید برای دور بعد در مقابل درصد آرای دکتر ولایتی باید نام شما نوشته شود!
امیدوارم تا دیر نشده است به آغوش موکلین خود باز گردید و هم صدای بینش و دیدگاه روشن و قابل تحسین موکلین خود شوید چرا که آنان رای به تغییر دادند و امیدوار به تغییر رفتار و گفتار شمایند که اگر همچون موکلین محترم و ارجمند خود نیندیشید یقیننا آنان رای به تغییر شما در آینده ای نچندان دور خواهند داد.